Duizelig­heid

Wanneer u last heeft van duizeligheidsklachten kan hierdoor een groot gevoel van onzekerheid ontstaan. Dit kan grote gevolgen hebben op uw dagelijks functioneren. De oorzaak van duizeligheidsklachten kan heel divers zijn. Bij Fysiotherapie Hup & Boterenbrood zijn wij gespecialiseerd in het fysiotherapeutische onderzoek en de behandeling van duizeligheidsklachten.

Wij behandelen duizeligheidsklachten als gevolg van:

Wat kan Fysiotherapie Hup & Boterenbrood voor u betekenen?

Aan de hand van een intake en een uitgebreid onderzoek worden uw klachten volledig in kaart gebracht. Op deze manier wordt beoordeelt of fysiotherapie voor u de aangewezen behandeling is, of dat er nog aanvullend onderzoek nodig is. Na het stellen van de diagnose krijgt u uitleg over het klachtenbeeld en vertellen we hoe u het beste met de klachten om kunt gaan. Vervolgens zal in overleg met u een persoonlijk behandelplan worden opgesteld voor uw specifieke klachten. Dit met als doel een zo snel en optimaal mogelijk herstel van uw duizeligheidsklachten.

Behandeling van duizeligheidsklachten

Hoe de behandeling eruit ziet bij uw duizeligheidsklachten is helemaal afhankelijk van de oorzaak van uw specifieke klachten. De behandeling kan bestaan uit:

Gecertificeerde en deskundige therapeuten

Bij Fysiotherapie Hup & Boterenbrood is Anita Wessels onze gecertificeerde fysiotherapeut voor duizeligheidsklachten. Zij heeft een schat aan kennis en ervaring met betrekking tot het onderzoek en de behandeling van duizeligheidsklachten. Hierdoor stelt zij sneller de juiste diagnose en krijgt u de juiste behandeling.

Direct een afspraak maken

Als u duizeligheidsklachten heeft kunt u direct een afspraak bij ons maken. U heeft hiervoor geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De behandelingen worden veelal vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Locatie De Binnenhof

Colijnstraat 38
8072 AW Nunspeet
0341 - 257406

Locatie Zorgplein De Enk

Stationsplein 18
8071 CH Nunspeet
0341 - 254444

FysioFitness-vestiging

Movifit
Bergakkerweg 14
8071 CE Nunspeet