Medische fitness

Bij Fysiotherapie Hup & Boterenbrood zijn we gespecialiseerd in het succesvol begeleiden en het samen met u doorlopen van uw revalidatie in de vorm van medische fitness. Onder medische fitness verstaan wij de behandeling en revalidatie van uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat in de vorm van fitness onder de deskundige begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. U krijgt hierbij een persoonlijk trainingsschema gemaakt door onze fysiotherapeut, gericht op een zo snel en optimaal mogelijk herstel van uw specifieke klachten.

medische fitness

Medische fitness als onderdeel van uw therapie of revalidatie

De medische fitness is met name bedoeld voor revalidatie bij sportblessures, bij klachten of operaties aan de schouder, lage rug, knie, heup, of enkel. Na botbreuken, of om de conditie weer op te bouwen na bijvoorbeeld een ziekteperiode.

Persoonlijk en gericht op uw specifieke klacht

Voor aanvang van de medische fitness zal in een van onze praktijkvestingen aan de hand van een intake en een uitgebreid onderzoek uw klachten volledig in kaart worden gebracht. Op basis van deze gegevens stellen wij in overleg met u een persoonlijk behandelplan en trainingsschema op dat is afgestemd op uw situatie en op uw specifieke klachten. Gedurende de revalidatie zullen we continue in de gaten houden hoe de voortgang van uw herstel is. Hierop zullen we uw trainingsschema aanpassen zodat alle voorwaarden aanwezig zijn dat u zo snel en optimaal mogelijk hersteld.

Revalideren onder professionele begeleiding

Bij Fysiotherapie Hup & Boterenbrood hebben we een schat aan kennis en ervaring in huis met betrekking tot het succesvol begeleiden en het samen met u doorlopen van uw revalidatietraject in de vorm van medische fitness. Al onze fysiotherapeuten hebben elk hun eigen specialisme zodat u altijd de beste zorg krijgt.

Direct een afspraak maken

Voor een behandeling met medische fitness kunt u direct een afspraak bij ons maken. U heeft hiervoor geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De medische fitness valt onder een consult fysiotherapie en wordt veelal vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Locatie De Binnenhof

Colijnstraat 38
8072 AW Nunspeet
0341 - 257406

Locatie Zorgplein De Enk

Stationsplein 18
8071 CH Nunspeet
0341 - 254444

FysioFitness-vestiging

Movifit
Bergakkerweg 14
8071 CE Nunspeet