Fysiotherapie na Corona

Veel mensen ervaren nog lange tijd fysieke en/of mentale naweeën nadat ze Covid-19 hebben gehad. Wanneer u een ziekenhuisopname doorgemaakt hebt, zult u waarschijnlijk door een arts en fysiotherapeut van het ziekenhuis of in een revalidatiecentrum verder behandeld en begeleid worden.

Gelukkig is een ziekenhuis opname bij het Corona virus veelal niet noodzakelijk. In het geval u thuis kon blijven en weer aan de beterende hand bent lopen veel mensen tegen beperkingen aan in hun herstel. De tijd verstrijkt en u wilt geleidelijk alle dingen weer doen zoals u voor uw ziek zijn deed.
Dan blijkt de grilligheid van covid-19 bij sommige mensen. Het herstel gaat langzaam. Het lukt niet om er bovenop te komen. Het lijkt soms zelfs alsof uw conditie alleen maar achteruit gaat.

Wat kan Fysiotherapie Hup & Boterenbrood voor u betekenen?

U kunt bij ons terecht voor professionele en deskundige begeleiding om het herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wij volgen de meest recente kennis rond covid-19, beschikbaar gesteld door de beroepsvereniging fysiotherapie in samenwerking met medisch specialisten.

Direct een afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken kunt u direct bij ons terecht. U heeft hiervoor geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De behandelingen worden veelal vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Locatie De Binnenhof

Colijnstraat 38
8072 AW Nunspeet
0341 - 257406

Locatie Zorgplein De Enk

Stationsplein 18
8071 CH Nunspeet
0341 - 254444

FysioFitness-vestiging

Movifit
Bergakkerweg 14
8071 CE Nunspeet