Sport­fysio­therapie

U wilt na een sportblessure weer zo snel mogelijk uw sport hervatten. Fysiotherapie Hup & Boterenbrood is gespecialiseerd in het snel en effectief behandelen van sportblessures. Sportfysiotherapie is vooral bedoeld voor mensen die hun sport door een blessure niet meer (optimaal) kunnen uitoefenen. Centraal staat dat u zo snel mogelijk, maar op een verantwoorde manier, uw sport weer kunt hervatten. Daarnaast adviseren en begeleiden we u wanneer het gaat om het verbeteren van uw prestaties en het voorkomen van blessures.

Een sportblessure wordt gezien als een blessure van het houdings- en bewegingsapparaat die tijdens en/of door sportbeoefening is ontstaan. Hierdoor bent u als sporter niet meer (optimaal) in staat uw sport uit te oefenen. Deze blessures kunnen variëren in locatie, type en ernst.

Wat kan Fysiotherapie Hup & Boterenbrood voor u betekenen?

Fysiotherapie voor sportblessures is gericht op actieve revalidatie en/of preventie waarbij behoud en/of terugkeer in uw gewenste sport het doel is. Aan de hand van een intake, bewegingsanalyse en uitgebreid onderzoek zal bepaalt worden wat de oorzaak van uw blessure is. Indien nodig kan in onze praktijk nog een aanvullend echografisch onderzoek plaatsvinden. Vervolgens zal een persoonlijk behandelplan voor uw specifieke klacht worden opgesteld zodat u zo snel mogelijk uw sport weer kan hervatten op het door u gewenste niveau.

Naast sportfysiotherapie zijn wij gespecialiseerd op het gebied van sportrevalidatie en hersteltraining bij sportblessures op zowel het niveau van de recreatieve sporter als van de wedstrijdsporter. Dit geld voor vele takken van sport: voetbal, wielrennen/mountainbiken, hardlopen, zwemmen, volleybal, turnen, tennis, hockey, korfbal, judo etc.

Gespecialiseerde en deskundige therapeuten

Bij Fysiotherapie Hup & Boterenbrood hebben onze therapeuten een schat aan kennis en ervaring met betrekking tot het onderzoek en de behandeling van sportblessures. Hierdoor stellen ze sneller de juiste diagnose en krijgt u de juiste behandeling.

Direct een afspraak maken

Voor een behandeling sportfysiotherapie kunt u direct een afspraak bij ons maken. U heeft hiervoor geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De behandelingen worden veelal vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Locatie De Binnenhof

Colijnstraat 38
8072 AW Nunspeet
0341 - 257406

Locatie Zorgplein De Enk

Stationsplein 18
8071 CH Nunspeet
0341 - 254444

FysioFitness-vestiging

Movifit
Bergakkerweg 14
8071 CE Nunspeet