Over ons

Fysiotherapie Hup & Boterenbrood staat voor persoonlijke aandacht en excellente fysiotherapeutische zorg. Dit doen we in een klein team van gespecialiseerde en betrokken therapeuten.
In onze praktijk staat u als patiënt met uw hulpvraag centraal. Wij bieden u een omgeving waarin u zich prettig voelt en waarin we samen met u streven naar een zo snel en optimaal mogelijk herstel van uw klachten.

Ons werkgebied is voornamelijk in de gemeente Nunspeet en omgeving: Doornspijk, ’t Harde, Vierhouten, Elspeet, Harderwijk, Hierden, Hulshorst, Elburg en Uddel. Natuurlijk behandelen wij ook patiënten buiten deze regio op de Veluwe.

In 1980 heeft Henk Boterenbrood onze praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie opgericht in Nunspeet. Sindsdien hebben we veel patiënten succesvol van hun klachten afgeholpen. De praktijk heeft zich ontwikkeld tot een praktijk met zorg van de hoogste kwaliteit en een breed scala aan specialisaties. Hierdoor kunnen we u altijd de beste behandeling bieden voor uw specifieke klacht.
Sinds 2019 heeft Richard Hup de praktijk overgenomen en is de praktijk verder gegaan onder de naam Fysiotherapie Hup & Boterenbrood.

 

Locatie De Binnenhof

Colijnstraat 38
8072 AW Nunspeet
0341 - 257406

Locatie Zorgplein De Enk

Stationsplein 18
8071 CH Nunspeet
0341 - 254444

FysioFitness-vestiging

Movifit
Bergakkerweg 14
8071 CE Nunspeet