Echografie

U kunt bij Fysiotherapie Hup & Boterenbrood terecht voor een echografisch onderzoek. Wij kunnen een echo maken van uw spieren en gewrichten. Dit doen wij vaak als aanvulling op het reguliere fysiotherapeutische onderzoek.

Echografie

Voordelen van echografie

Het grote voordeel van echografie is dat we met gedetailleerd beeldvormend onderzoek snel en eenvoudig afwijkingen, schade en ontstekingen kunnen ontdekken aan bijvoorbeeld uw spieren, pezen, slijmbeurzen, gewrichtskapsel of gewrichtsbanden. We kunnen hierdoor snel en nog nauwkeuriger de oorzaak van uw klachten vaststellen. Een ander groot voordeel is dat we de behandeling specifiek kunnen afstemmen op de uitslag van de echo zodat u de juiste behandeling krijgt.

U kunt bij Fysiotherapie Hup & Boterenbrood snel terecht voor een echo. Wij richten ons met het echografisch onderzoek specifiek op het houdings- en bewegingsapparaat. We gaan met een echokop met gel over het lichaamsdeel waar u pijnklachten heeft. U voelt niets van deze echo en het is niet schadelijk voor uw lichaam.

Direct een afspraak maken

Voor een echografisch onderzoek kunt u direct een afspraak bij ons maken. U heeft hiervoor geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Het echografisch onderzoek valt onder een consult fysiotherapie en wordt veelal vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Locatie De Binnenhof

Colijnstraat 38
8072 AW Nunspeet
0341 - 257406

Locatie Zorgplein De Enk

Stationsplein 18
8071 CH Nunspeet
0341 - 254444

FysioFitness-vestiging

Movifit
Bergakkerweg 14
8071 CE Nunspeet