Visie

Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie Boterenbrood is sinds 1980 specialist in fysiotherapie, manuele therapie en sportrevalidatie in Nunspeet en omgeving.

Daarnaast bieden wij ook behandelingen in de vorm van sportrevalidatie, bekkentherapie, neurorevalidatie, psychosomatische fysiotherapie, medische training / FysioFitness, handtherapie en dry needling. Onder Specialisaties vindt u een volledig overzicht van onze behandelingen.

Zorg van de hoogste kwaliteit

We streven voortdurend naar zorg van de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat wij ons inzetten om u de allerbeste zorg te verlenen. De kwaliteit leveren we op de volgende drie manieren:

  1. We stellen hoge eisen aan onze therapeuten. Al onze therapeuten zijn daarom ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister. Dit betekent dat zij voldoen aan de landelijke kwaliteitseisen en regelmatig studies volgen om hun kennis en deskundigheid op peil te houden.
  2. We stellen ook hoge eisen aan onze praktijkvoering. Zo is de praktijk aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, zoals het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT).
  3. We zorgen ervoor dat we continu bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie. Zo kunnen wij op een deskundige manier nieuwe mogelijkheden inzetten voor de behandeling van uw klachten.

Gespecialiseerde therapeuten

Fysiotherapie is een heel breed begrip en kan worden ingezet ter behandeling van een breed scala aan klachten. Elke klacht is echter uniek. Zo heeft iemand met bekkenklachten bijvoorbeeld een heel andere behandeling nodig dan iemand die herstelt van een sportblessure of een beroerte. 

Om uw klacht zo goed mogelijk te kunnen behandelen, hebben wij therapeuten met verschillende specialisaties in huis. Zo kunnen wij voor u altijd een deskundige therapeut inzetten. 

Ons team bestaat uit 4 therapeuten, met specialisaties op het gebied van (sport)fysiotherapie, sportrevalidatie, manuele therapie, neurorevalidatie, dry-needlingtherapie, medical taping, bekkentherapie, handtherapie en psychosomatische fysiotherapie.

Daarnaast werken we nauw samen met andere (para-)medische zorgverleners en diverse externe deskundigen. Dit doen we allemaal om u zorg van de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Locatie Albertlaan

Albertlaan 16
8072 CJ Nunspeet
0341 - 257406

Locatie Zorgplein De Enk

Stationsplein 18
8071 CH Nunspeet
0341 - 254444

FysioFitness-vestiging

Movifit
Bergakkerweg 14
8071 CE Nunspeet