Visie

Fysiotherapie Hup & Boterenbrood is sinds 1980 specialist in fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie in Nunspeet en omgeving.
Fysiotherapie Hup & Boterenbrood staat voor persoonlijke aandacht en excellente fysiotherapeutische zorg. Dit doen we in een klein team van gespecialiseerde en betrokken therapeuten.

In onze praktijk staat u als patiënt met uw hulpvraag centraal. Samen met u wordt gekeken naar de beste behandeling van uw specifieke klacht, eventueel in samenwerking met onze gespecialiseerde collega therapeuten, de huisarts of medisch specialist in het ziekenhuis .

Zorg van de hoogste kwaliteit

We streven voortdurend naar zorg van de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat wij ons inzetten om u de allerbeste zorg te verlenen. De kwaliteit leveren we op de volgende drie manieren.

  1. We stellen hoge eisen aan onze therapeuten. Al onze therapeuten zijn daarom ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Dit betekent dat zij voldoen aan de landelijke kwaliteitseisen en regelmatig studies volgen om hun kennis en deskundigheid op peil te houden.
  2. We stellen ook hoge eisen aan onze praktijkvoering. Zo is de praktijk aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, zoals het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT).
  3. We zorgen ervoor dat we door middel van scholing continu bijblijven met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en behandelmethoden op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en onze overige specialisaties. Zo kunnen wij op een deskundige manier nieuwe mogelijkheden inzetten voor de behandeling van uw specifieke klachten.

Gespecialiseerde therapeuten

Fysiotherapie is een heel breed begrip en kan worden ingezet voor de behandeling van een breed scala aan klachten. Elke klacht is echter uniek. Zo heeft iemand met bekkenklachten bijvoorbeeld een heel andere behandeling nodig dan iemand die herstelt van een sportblessure. 

Om uw specifieke klacht zo goed mogelijk te kunnen onderzoeken en te behandelen, hebben onze fysiotherapeuten en manueel therapeuten verschillende specialisaties in huis. Zo kunnen wij altijd een deskundige en gespecialiseerde therapeut inzetten voor de best mogelijke behandeling van uw specifieke klacht. 

Maak alvast kennis met onze deskundige therapeuten. Of maak meteen een afspraak.

Locatie De Binnenhof

Colijnstraat 38
8072 AW Nunspeet
0341 - 257406

Locatie Zorgplein De Enk

Stationsplein 18
8071 CH Nunspeet
0341 - 254444

FysioFitness-vestiging

Movifit
Bergakkerweg 14
8071 CE Nunspeet