Fysiotherapie

Bewegen, het is zo vanzelfsprekend. Bij Fysiotherapie Hup & Boterenbrood zien we echter veel mensen die klachten hebben tijdens het bewegen. Als de klachten niet vanzelf overgaan, is het verstandig om een fysiotherapeut in te schakelen. Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, pezen, gewrichtsbanden, gewrichten en zenuwen, ook wel je houdings- en bewegingsapparaat genoemd.

Foto website 4

Fysiotherapie Hup & Boterenbrood is gespecialiseerd in uw houdings- en bewegingsapparaat

Onze fysiotherapeuten hebben een schat aan kennis en ervaring in huis met betrekking tot het onderzoek en de behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hierdoor stellen zij sneller de juiste diagnose en krijgt u de beste behandeling.

Wij behandelen veel klachten die zijn ontstaan:

  • tijdens het werk
  • tijdens het sporten
  • na een verkeerde houding of beweging
  • als gevolg van ouderdom (artrose/slijtage)
  • als gevolg van spanning/stress
  • als gevolg van overbelasting
  • tijdens of na de zwangerschap
  • als gevolg van een operatie
  • na een ongeluk  
  • na een ziekte

Deze klachten kunnen variëren in locatie, type en ernst. Denk hierbij aan klachten aan de rug, nek (mogelijk in combinatie met hoofdpijn), schouder, heup, bekken, knie, enkel, elleboog of pols, armen of benen.

Wat kan Fysiotherapie Hup & Boterenbrood voor u betekenen?

Gelukkig zijn de meeste klachten goed te behandelen. Aan de hand van een intake en een uitgebreid onderzoek worden uw klachten volledig in kaart gebracht. Op deze manier kan worden vastgesteld wat de oorzaak van uw klachten zijn. Na het stellen van de diagnose krijgt u uitleg over het klachtenbeeld en vertellen we hoe u het beste met de klachten om kunt gaan. Vervolgens zal in overleg met u een persoonlijk behandelplan worden opgesteld voor uw specifieke klachten. Dit met als doel een zo snel en optimaal mogelijk herstel van uw klachten. Naast het behandelen van uw klachten besteden we ook aandacht aan het voorkomen van de terugkeer van de klachten.

Gediplomeerde en gespecialiseerde therapeuten

Al onze fysiotherapeuten zijn opgeleid tot algemeen fysiotherapeut en zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie van het KNGF. Dit houdt onder andere in dat onze fysiotherapeuten zich continu door bijscholing op de hoogte houden van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en behandelmethoden. Hierdoor bent u gegarandeerd van de beste zorg.

Onze fysiotherapeuten hebben zich bovendien breed gespecialiseerd. Hierdoor kunnen we bij Fysiotherapie Hup & Boterenbrood u altijd de beste behandeling geven voor uw specifieke klacht.

Wilt u meer weten over onze specialisaties of alvast kennismaken met ons team?

Direct een afspraak maken

Voor een behandeling fysiotherapie kunt u direct een afspraak bij ons maken. U heeft hiervoor geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De behandelingen worden veelal vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Locatie De Binnenhof

Colijnstraat 38
8072 AW Nunspeet
0341 - 257406

Locatie Zorgplein De Enk

Stationsplein 18
8071 CH Nunspeet
0341 - 254444

FysioFitness-vestiging

Movifit
Bergakkerweg 14
8071 CE Nunspeet