Neuro­revalidatie

Een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), zoals bijvoorbeeld een beroerte (CVA/TIA), Parkinson of MS, is erg vervelend en de gevolgen ervan kunnen u lang achtervolgen. Bij Fysiotherapie Hup & Boterenbrood zijn we gespecialiseerd in neurorevalidatie. De neurorevalidatie leert u om zo snel mogelijk weer te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Wij helpen u hierbij met specifieke oefeningen en advies.

Bij een beroerte (CVA) in de eerste fase of een neurotrauma kunt u in het algemeen wel vooruitgang boeken. Afhankelijk van de ernst van de beroerte of het neurotrauma zal met de neurorevalidatie getracht worden u weer de normale of de gewenste functies en vaardigheden aan te leren.

In het geval van Parkinson, ms of de chronische fase na een CVA is herstel meestal niet meer mogelijk. Hierbij leert u met de neurorevalidatie uw huidige functies, vaardigheden en conditie zoveel mogelijk te behouden.

Wat kan Fysiotherapie Hup & Boterenbrood voor u betekenen?

Aan de hand van een intake en een uitgebreid onderzoek stellen wij in overleg met u een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op uw situatie en uw specifieke klachten.

Indien nodig kan de therapie plaatsvinden bij u thuis, waarbij de aandacht op dat moment met name gericht is op zelfredzaamheid in de thuissituatie. Indien dit niet nodig is zal de revalidatie plaats vinden op onze praktijklocaties of onder onze begeleiding in de sportschool.

Gespecialiseerde en deskundige therapeuten

Anna Haase heeft zich door middel van extra scholing gespecialiseerd op het gebied van neurorevalidatie. Zij heeft een schat aan kennis en ervaring in huis met betrekking tot het succesvol begeleiden en het samen met u doorlopen van uw revalidatietraject bij niet-aangeboren hersenletsel.

Direct een afspraak maken

Voor de neurorevalidatie kunt u direct een afspraak bij ons maken. U heeft hiervoor geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. In sommige gevallen heeft u voor de neurorevalidatie wel een verwijzing van uw medisch specialist nodig. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De behandelingen worden veelal vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Locatie Albertlaan

Albertlaan 16
8072 CJ Nunspeet
0341 - 257406

Locatie Zorgplein De Enk

Stationsplein 18
8071 CH Nunspeet
0341 - 254444

FysioFitness-vestiging

Movifit
Bergakkerweg 14
8071 CE Nunspeet