Nieuws

Richard Hup neemt Fysiotherapiepraktijk Boterenbrood over

Henk Boterenbrood en Richard Hup wisselen van rol. Bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Praktijk Boterenbrood wordt per 1 februari 2019 de functie van praktijkeigenaar door Henk Boterenbrood overgedragen aan Richard Hup.

De patiënten zullen in de praktijk weinig merken van de verandering, want Henk Boterenbrood blijft met al zijn kennis en expertise de komende jaren als fysiotherapeut en manueel therapeut op dezelfde wijze actief in de praktijk. “Na bijna 40 jaar doe ik een stapje terug als praktijkeigenaar om wat meer vrije tijd te hebben. Ik heb echter nog zoveel plezier en passie voor mijn werk als fysiotherapeut en manueel therapeut, dat ik nog jaren actief hoop te blijven binnen de praktijk. Ik heb alle vertrouwen in Richard als nieuwe praktijkeigenaar.”

Fysiopraktijk Boterenbrood persberichtHenk Boterenbrood is in 1980 begonnen in Nunspeet met Fysiotherapie en Manuele Therapie Praktijk Boterenbrood, gespecialiseerd in All-round Fysiotherapie, Manuele Therapie en Sportfysiotherapie. Geboren en getogen Nunspeter Richard Hup is al sinds het afronden van zijn studie fysiotherapie in 2007 werkzaam binnen de praktijk. Daarnaast is Richard zich als manueel therapeut gaan specialiseren in wervelkolom gerelateerde klachten en in sportblessures en sportrevalidatie. Hij is ook al jaren in functie als hersteltrainer binnen de voetbalvereniging Nunspeet.

De praktijk staat voor goede kleinschalige zorg, waarbij met een ervaren en gespecialiseerd team de patiënt en de kwaliteit van de zorg centraal staat. Niet voor niks scoort de praktijk al jaren hoog op klanttevredenheid. “Ik hecht veel waarde aan de persoonlijke en hoge kwaliteit zorg en kijk ernaar uit om dit in de praktijk voort te zetten." aldus Richard.

Naast de eerder genoemde specialisaties en de All-round fysiotherapie is de praktijk inmiddels breed gespecialiseerd in o.a. bekkenklachten, echografisch onderzoek, dry needling, ademhalingstherapie, ontspanningstherapie, duizeligheidsklachten en revalidatie na operaties, waardoor Fysiotherapie en Manuele Therapie Praktijk Boterenbrood voor vrijwel alle lichamelijke klachten een passende behandeling kan bieden.

SchouderNetwerk Groot Zwolle

Sinds begin 2017 zijn wij aangesloten bij SchouderNetwerken Nederland. Henk Boterenbrood heeft zich gespecialiseerd in schouderproblematiek en is actief betrokken bij het SchouderNetwerk Groot Zwolle.

Kijk voor meer informatie over het netwerk op de website van het SchouderNetwerk Groot Zwolle.

WhatsApp-lijn

Nieuw bij ons in de praktijk: WhatsApp! Voor het maken van een afspraak kunt u, naast onze praktijknummers en onze website, nu ook gebruik maken van onze WhatsApp-lijn: 06-45030810.

Wij reageren zo snel mogelijk. Onze WhatsApp-lijn is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Voor het verzetten van een afspraak of voor telefonisch overleg verwijzen wij u naar onze praktijknummers: 0341-257406 en 0341-254444.

Zorgverzekering

Wij krijgen vaak de vraag welke zorgverzekering geschikt is voor het volgende jaar.

Locatie Albertlaan

Albertlaan 16
8072 CJ Nunspeet
0341 - 257406

Locatie Zorgplein De Enk

Stationsplein 18
8071 CH Nunspeet
0341 - 254444

FysioFitness-vestiging

Movifit
Bergakkerweg 14
8071 CE Nunspeet